Η Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι έχει ήδη ξεκινήσει και εκτός από μόδα, στυλ και λάμψη μόλις μας χάρισε και στιγμές γέλιου! Στο fashion show του Maison Margiela για την Άνοιξη του 2020, ο John Galliano με την ιδιαίτερη αισθητική του, παρουσίασε στη πασαρέλα άνδρες μοντέλα ντυμένους με ρούχα σε ναυτικό στυλ και ψηλές δερμάτινες μπότες με τακούνι. 

Όταν εμφανίστηκε το 20χρονο μοντέλο Leon Dame στη πασαρέλα όλοι ξέσπασαν σε γέλια, όχι με τα ρούχα, ούτε με τον ίδιο απαραίτητα, αλλά με το περπάτημα του.  Διασχίζοντας την πασαρέλα με ζιγκ ζαγκ βηματισμό, έκανε όλους τους καλεσμένους να βγάλουν τα smartphones τους και να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο. Το νεαρό μοντέλο από τη Γερμανία έκλεισε το show περπατώντας στο ρυθμό της μουσικής, κάνοντας μέχρι και την Anna Wintour να ξεσπάσει σε γέλια. 


Όσο κι αν μοιάζει αυθόρμητο, το περπάτημα αυτό ήταν σχεδιασμένο. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε στο vogue.com: «Είχα ήδη κάτι στο μυαλό μου, αλλά το δούλεψα περισσότερο στις πρόβες με τον Pat Boguslawski (χορογράφος), το βράδυ πριν το show».

HashTags : #FASHION SHOW , #LEON DAME , #CATWALK