Στο ανακαινισμένο θέατρο Αλάμπρα με παρουσιάστρια την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα Καλλιστεία 2019, χωρίς, ωστόσο, να έχουν λάβει τόση δημοσιότητα όση άλλες χρονιές, καθώς φαίνεται πως ο θεσμός έχει χάσει την παλαιότερη αίγλη του.

Σταρ Ελλάς 2019 ανακηρύχθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία είναι 20 χρονών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια, ενώ, παράλληλα, δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

Καλλιστεία 2019: Η Ραφαέλα Πλαστήρα νέα Σταρ Ελλάς

Στις δηλώσεις της μετά από την στέψη είπε πως από μικρή έλεγε στη μαμά της ότι κάποια στιγμή θα γίνει Σταρ Ελλάς. Ακόμη, αποκάλυψε πως ότι δεν ξέρει τι είναι το μήλο που της έδωσαν σαν "τρόπαιο", ωστόσο, δήλωσε πως ήταν "πολύ καλός ο κύριος" που της το έδωσε.

Τον τίτλο της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς έλαβε η Ιωάννα Χατζή, της Μις Τουρισμός η Μαριάννα Περατσάκη, της Μις Ελλάς η Έρρικα Κολάνη, ενώ Ελληνίδα 2019 αναδείχθηκε η Σάρα Τσέχου.

Η Παρουσιάστρια της εκδήλωσης Μαρία Κορινθίου, δήλωσε ότι στην αρχική πρόταση που της έγινε ήταν αρνητική, αλλά τελικά δέχτηκε, γιατί έμαθε πως θα ήταν πιο θεατρική και οσκαρική η φετινή αισθητική.

Καλλιστεία 2019: Η Ραφαέλα Πλαστήρα νέα Σταρ Ελλάς

Από την στέψη, βέβαια, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα! Το στέμμα γλίστρησε και σχεδόν έπεσε κάτω, η κορδέλα της Σταρ Ελλάς φορέθηκε ανάποδα και πολλά άλλα

HashTags : #ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ , #ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ , #ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ