Η ονομασία τους προέρχεται από τα ρετρό chunky shoes που φορούσαν οι μπαμπάδες μας τα '80s. Τα χοντρά αυτά αθλητικά παπούτσια παραμένουν στο προσκήνιο και φέτος, έχοντας πια αποκτήσει μια δυναμική, που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει! 

Όλα τα μεγάλα αθλητικά brands αλλά και οι μεγάλοι οίκοι μόδας, αναβάθμισαν τα sneakers shoes, δίνοντάς τους extra όγκο και χρώμα, καθιστώντας τα την απόλυτη τάση για την φετινή σεζόν.

Daddy sneakers.

{{GAYgPE4MaN}}

Louis Vuiton, Balenciaga, Acne Studios (και πολλοί άλλοι), αλλά και sports brands Fila, Nike, Adidas παρουσίασαν τα dad shoes στις συλλογές τους, βλέποντας τη τεράστια απήχηση της συγκεκριμένης τάσης και εκτοξεύοντας τις πωλήσεις τους σε χρόνο ρεκόρ!

Βέβαια καθοριστικό ρόλο στο να σταθεί και να εξελιχθεί η συγκεκριμένη τάση, έπαιξαν οι fashion bloggers, αφού τα τελευταία χρόνια δεν υφίσταται τάση αν δεν έχει φορεθεί και αποθανατιστεί στους λογαριασμούς τους στο Instagram!

Daddy sneakers.

{{ewNQTcLfDD}}

Οι ασυνήθιστες ογκώδεις σιλουέτες των chunky shoes, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας φέτος το καλοκαίρι, αφού μπορούν να  μας προσφέρουν την άνεση ενός αθλητικού παπουτσιού  και παράλληλα να δημιουργήσουν τα πιο fashion looks με άποψη και στυλ!

Daddy sneakers.

{{QHXOGw0SHz}}

Daddy sneakers.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια, έχουν ήδη γίνει το ''must have'' της σεζόν και είναι τόσο ευέλικτα που μπορούν να φορεθούν με τα πάντα! Από το πρωί με φορέματα, φούστες και παντελόνια δημιουργώντας μια casual chic εμφάνιση,  μέχρι το βράδυ με slip φορέματα και φούστες από μετάξι ή σατέν.

Daddy sneakers.

{{EjJiExL5jf}}

Daddy sneakers.

{{2ZGlwstFGP}}

Daddy sneakers.

{{zeUM6vD4ha}}

HashTags : #SNEAKERS , #ΤΑΣΕΙΣ , #ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019