Το  «no make-up»  look είναι η τάση του φετινού χειμώνα,  που μας παροτρύνει να δημιουργήσουμε ένα μακιγιάζ, που να φαίνεται ότι δεν φοράμε καθόλου μακιγιάζ. Αυτό το υπέροχο φυσικό look που μπορούμε να φοράμε όλη μέρα από το πρωί στη δουλειά μέχρι την βραδινή μας έξοδο.

Στα fashion shows για το χειμώνα 2019-2020 αρκετοί σχεδιαστές όπως ο Marc Jacobs, Celine, Stella McCartney (και πολλοί άλλοι),  παρουσίασαν τα μοντέλα τους με το «no make-up» look, ώστε να επιτρέψουν στο κοινό τους να εστιάσουν στα ρούχα που παρουσίαζαν χωρίς παρεμβολές.Τι είναι το << no make-up>> make-up look

Πως θα δημιουργήσεις το «no-make up» look:

Make-up: Επίλεξε ένα make-up που να ταιριάζει πλήρως με την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Είναι πολύ βασικό για να μην έχεις διχρωμίες- άλλο χρώμα στο πρόσωπο και άλλο στο λαιμό. Άπλωσε μια λεπτή στρώση καλά.

{{YLNLHwePmi}}

Concealer: Έπειτα, προχώρα στο concealer βάζοντάς το σε περιοχές που βλέπεις ότι χρειάζεται- μάτια, ίσως στο πλάι από τη μύτη και πηγούνι.

{{K4SV5QtwRh}}

Πούδρα: Για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε μια διάφανη πούδρα.

 {{i5KXTbT3pO}}

Ρούζ: Το φυσικό μακιγιάζ δεν έχει κοψίματα,  και γενικότερα δεν έχει υπερβολές. Οπότε το ρουζ που θα επιλέξεις θα είναι αυτό που δίνει υγεία στα μάγουλα σου, δηλαδή κάποια ροζ απόχρωση. 

{{ZHN6AccekA}}

Mascara:  Πέρνα απλά την μάσκαρα από τα βλέφαρα σου σαν να τις χτενίζεις και αυτό ήταν.

{{Ccc2Lw5NWq}}

Κραγιόν: Natural look. Επέλεξε ένα απαλό χρώμα που να είναι κοντά στην απόχρωση των χειλιών σου. Αν δεν έχεις ένα τέτοιο κραγιόν ή lip gloss καλύτερα να μείνεις απλά στο lip balm.

{{9QsUqwdObI}} 

HashTags : #ΜΑΚΙΓΙΑΖ , #ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019/20