Βήμα 1: Βασικός κανόνας πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας, είναι να επισκεφτούμε το κομμωτήριο μας. Ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα μας, θα βοηθήσει τα μαλλιά μας να απαλλαγούν από τις σπασμένες και ταλαιπωρημένες άκρες.

Summer time

Βήμα 2: Wet look. Πριν πάμε στη θάλασσα ή την πισίνα, βρέχουμε  καλά τα µαλλιά μας. Το στρώµα νερού γύρω από τους θύλακες θα τους προστατεύσει από τα χηµικά και θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να υποστούν τα µαλλιά μας ζηµιά.

Summer time

Βήμα 3: Διατηρούμε  τα μαλλιά μας ενυδατωμένα χρησιμωποιώντας ένα ενυδατικό σπρέι με SPF προστασία ή ενυδατικά έλαια. Επίσης καλό θα ήταν να προστατεύουμε τα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια παραμονής μας στον ήλιο, με ένα καπέλο ή ένα φουλάρι.

Summer time

Βήμα 4: Επενδύουμε σε ένα σαμπουάν που θα μας προσφέρει δραστικό καθαρισμό και αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά. Μπορούμε επίσης να προμηθευτούμε προιόντα που περιέχουν αλάτι, ώστε να δημιουργήσουμε στα μαλλιά μας το surf look, δηλαδή εκείνο το ιδανικό σπάσιμο, που μόνο το καλοκαίρι και το αλάτι μπορεί να πετύχει!

Summer time

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε ορισμένα προιόντα για να κρατήσεις τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή!

 {{nOuaMBiNzN}}

HashTags : #ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ , #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , #ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ