Κάθε εποχή, φαίνεται να έρχεται με τη δική της  ''άσχημη''  τάση, σε ότι αφορά τα παπούτσια. Φέτος για την Άνοιξη-Καλοκαίρι προστέθηκαν στα shoes trend τα σπορ τουριστικά σανδάλια! Πρόκειται για τα παπούτσια με τις ορθοπεδικές σόλες από καουτσούκ, και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε, ότι δεν είναι ότι πιο chic είδαμε φέτος στις καλοκαιρινές συλλογές. Οι οίκοι μόδας παρουσίασαν τα sporty sandals σε πολλές παραλλαγές υφών αλλά και διακοσμητικών στοιχείων.

Τώρα, όσο αφορά τη διαδικασία προσαρμογής, σε αυτές τις όχι και τόσο όμορφες τάσεις, σημαντικό ρόλο παίζει η επιρροή του street style αλλά και των fashion bloggers. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τον καταιγισμό φωτογραφιών που δεχόμαστε, πολλές φορές κάτι που αμφισβητούσαμε, μας βοηθά να το δούμε με ένα άλλο μάτι και στο τέλος να το αποδεχτούμε!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, πώς οι αγαπημένες μας fashion bloggers, ένταξαν τα sporty sandals στο ντύσιμο τους με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, και σου τα παρουσιάζουμε (σε περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα στις αγορές σου)!

fakerstrorm

Sporty sandals.

monikh

Sporty sandals.

hannahcrosskey

Sporty sandals.

carodaur

Sporty sandals.

elle ferguson

Sporty sandals.

HashTags : #ΣΑΝΔΑΛΙΑ , #ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 , #ΤΑΣΕΙΣ