Το κατεξοχήν παπούτσι παραλίας, οι αγαπημένες μας σαγιονάρες, κάνουν δυναμικό come back φέτος το καλοκαίρι και αναβαθμίζονται σε παπούτσια για τα looks μας μέσα στην πόλη! Τα πιο απλά παπούτσια ever, είναι άνετα, φτηνά και φαίνεται να έχουν κερδίσει τη θέση τους στον κόσμο της μόδας. Πέρυσι στο fashion week στην Κοπεγχάγη οι δρόμοι γέμισαν με χρωματιστές havaianas από τα fashion girls της Σκανδιναβίας , συνδυάζοντάς τις flip-flops με δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας! 

Flip-Flops


Flip-Flops


Flip-Flops

Το γνωστό κορίτσι της μόδας και ιδρύτρια της Social Zoo, η Σκανδιναβή Pernille Teisbaek εμφανίστηκε κατά την διάρκεια των fashion shows στο Παρίσι ,φορώντας ένα  Celine φόρεμα συνδυασμένο με ένα ζευγάρι Havaianas! Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή της απάντησε:" το έκανα για πρακτικούς λόγους.Τα πόδια μου  απέκτησαν τόσες πολλές φουσκάλες από τα παπούτσια τρέχοντας να προλάβω τα shows, ώσπου η μοναδική μου επιλογή ήταν να φορέσω ένα ζευγάρι σαγιονάρες! Αυτό ήταν...όλο το καλοκαίρι δεν τις έβγαλα από τα πόδια μου! "

Flip-Flops

Από ότι φαίνεται τα fashion girls της Σκανδιναβίας δεν αγαπάνε μόνο τη μόδα και τα χρώματα, αλλά και την άνεση! Έτσι φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να πάρουμε έμπνευση και ιδέες από αυτά τα κορίτσια συνδυάζοντας το αγαπημένο μας ρούχο με ένα ζευγάρι απλές, χρωματιστές σαγιονάρες! Και επειδή  ένα ζευγάρι ποτέ  δεν είναι αρκετό σου παρουσιάζουμε μερικές ακόμα επιλογές για να προσθέσεις στη συλλογή σου!

{{NDcbYw0EJx}}HashTags : #HAVAIANAS , #ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ , #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019