Η ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou παρουσίασε τη νέα της συλλογή για την άνοιξη του 2020 στο Σούνιο –για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ενώ για την διοργάνωση του fashion show συνεργάστηκε με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυση του.

Η collection της σχεδιάστριας είναι εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και συγκεκριμένα από τον 5ο αιώνα π.Χ. Το fashion show συγκέντρωσε στη χώρα μας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας όπως τη κριτικό μόδας  Suzy Menkes και τη διευθύντρια της αραβικής Vogue Caterina Minthe, αλλά και fashion influencers όπως η επίσης ελληνικής καταγωγής Evangelie Smyrniotaki και η Maria Helena Bordon Meireles.

Μετά την επίδειξη μόδας, η Μαίρη Κατράντζου και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη διοργάνωσαν δείπνο για όλους τους καλεσμένους, με ελληνικά πιάτα αλλά και κλασικούς ελληνικούς χορούς.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση της Μονάδας σε Κέντρο Αριστείας μέσα από την αγορά νέων μηχανημάτων.

Η ανάρτηση της Μαίρης Κατράντζου:HashTags : #ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ , #ΕΛΠΙΔΑ