Το ρούχο που έχουμε φορέσει πάνω μας τα περισσότερα χρόνια και έχουμε αγαπήσει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.

Η ιστορία του ξεκινάει το 1850 όταν τότε ο Λιβάι Στράους το λανσάρει για πρώτη φορά ως το πιο ανθεκτικό ρούχο εργασίας για τους χρυσοθήρες της Καλιφόρνια.

Ίσως το μοναδικό ρούχο που έχει τόσο μεγάλη ιστορία πίσω του και αποτέλεσε συνιστώσα για πολλές κουλτούρες. Χρησιμοποιήθηκε για να συμπληρώσει την εικόνα επαναστατικών ή και διάσημων προσωπικοτήτων (James Dean, Marilyn Monroe και πολλών άλλων).

Στην Ευρώπη το τζιν αποκτά για πρώτη φορά διασημότητα όταν την δεκαετία του '70  ο Yves Saint Laurent το παρουσιάζει στα παριζιάνικα ντεφιλέ του και δηλώνει :

''Διαθέτουν έκφραση, μετριοφροσύνη, σεξ απίλ και απλότητα. Δηλαδή, ό,τι ελπίζω να έχουν τα ρούχα μου''.

Από τότε μέχρι σήμερα το τζιν έχει πάρει τόσες πολλές μορφές: καμπάνα, σωλήνας, σόρτς, με σκισήματα, ξεβαμένο, αλλά πάντα παραμένει και θα παραμείνει το απόλυτο και το πιο safe κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας σε όποιο ηλικιακό target group και αν βρισκόμαστε.

Η ιστορία του τζιν

Η ιστορία του τζιν

Εμείς πήραμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας fashion bloggers και σου παρουσιάζουμε τις πιο επίκαιρες και φρέσκιες ιδέες για να φτιάξεις τα πιο απίστευτα στυλάτα σύνολα με τζιν, χωρίς να δείχνουν ποτέ βαρετά!

Η ιστορία του τζιν


Η ιστορία του τζιν

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με το τζιν παντελόνι σου είναι αμέτρητοι και μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο μέχρι σε κάποια νυχτερινή σου έξοδο.

Η ιστορία του τζιν


Η ιστορία του τζιν


Η ιστορία του τζιν

HashTags : #DENIM