Δεν υπάρχει χειρότερο αίσθημα, όταν αρχίζεις να νιώθεις ένα «σφυρί» να «χτυπά» το κεφάλι σου κι έναν επαναλαμβανόμενο πόνο που δεν σε αφήνει να απολαύσεις τίποτα. Είναι η στιγμή που ο πονοκέφαλος σ' έχει κυριεύσει, όλα σκοτεινιάζουν γύρω σου και το μόνο που αναζητάς εκείνη τη στιγμή είναι ένα κρεβάτι, κλειστά φώτα και ένα χάπι για να σε ανακουφίσει. Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεσαι στην δουλειά και όχι στο σπίτι?

 Ανακαλύψαμε ένα περίεργο trick που όσοι το έχουν δοκιμάσει «ορκίζονται» σε αυτό και σε βοηθά να διώξεις την ημικρανία, χωρίς θεραπεία ή φάρμακα, σε 2 μόλις λεπτά. 

Ο Kamil K. Wawrzyszko, επαγγελματικός σύμβουλος και YouTuber με περισσότερους από 25.000 subscribers στο κανάλι του «Kamil’s View» υποστηρίζει πως μπορείς να ξεπεράσεις άμεσα την ημικρανία ή τον πονοκέφαλο. Πώς; Το κόλπο «λέει» πως εστιάζεις στον πονοκέφαλο και φαντάζεσαι το σχήμα, το χρώμα και την τοποθεσία του, μέχρι να σου περάσει. Το βίντεο μετρά ήδη 1.500.000 επισκέψεις και 11.000 comments και όσοι το δοκίμασαν λένε πως ο πονοκέφαλος τους, αρχικά, είχε ένα μεγάλο σκούροχρωμο σχήμα και όσο περνούσε η ώρα το σχήμα γινόταν μικρότερο και το χρώμα πιο ανοιχτό. Άλλοι, πάλι, είπαν πως ο πονοκέφαλος ήταν τόσο έντονος που τους προκαλούσε τάση για εμετό, αλλά το συγκεκριμένο trick την εξαφάνισε.

HashTags : #ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ , #ΤΡΙΚ