Η τεχνική του στεγνού βουρτσίσματος γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, ειδικά εφόσον όσοι την έχουν δοκιμάσει τη συνιστούν με ενθουσιασμό.Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βούρτσα και μερικά λεπτά κάθε μέρα για να τρίψετε τις περιοχές με κυτταρίτιδα ή ολόκληρο το σώμα σας, αν θέλετε.

Θα προσέξετε αμέσως τα αποτελέσματα, επειδή θα μπορέσετε να αισθανθείτε τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και την απαλότητα του δέρματός σας. Καθώς οι μέρες περνούν, θα προσέξετε ότι το δέρμα σας είναι πιο σφριγηλό και λείο.

Η κυτταρίτιδα θα εξαφανιστεί με τον καιρό αν είστε συνεπείς και ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα.

Η βούρτσα που επιλέγετε θα πρέπει να είναι φτιαγμένη από φυσικές τρίχες. Η λαβή είναι συνήθως μακριά και ξύλινη. Πρόκειται για το είδος της βούρτσας που χρησιμοποιείται συνήθως για το τρίψιμο της πλάτης ή άλλων σημείων του σώματος τα οποία είναι δύσκολο να φτάσει κανείς.

{{o7uABEWeGf}}

Πώς γίνεται;

Αυτή η λύση για την κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμόζεται για δύο ως δέκα λεπτά τη μέρα. Το σημαντικό είναι να δείξετε συνέπεια και να μη σταματήσετε.

Θα ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Ενώ το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό, το βουρτσίζετε πάντα από κάτω προς τα πάνω, ξεκινώντας από τα πόδια.

Θα πρέπει να κάνετε σταθερές κινήσεις κατά το βούρτσισμα αλλά χωρίς να πονάτε. Το δέρμα πρέπει να κοκκινίσει.

Μπορείτε να κινείστε από την μια πλευρά στην άλλη καθώς βουρτσίζετε προς το πάνω μέρος του σώματος.

Θα βουρτσίσετε τα πόδια, τις γάμπες, τα γόνατα, τους μηρούς, τους γλουτούς και τη μέση σας.

Στην περιοχή της κοιλιάς, θα βουρτσίσετε κυκλικά γύρω από τον αφαλό σας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο εμφανή, ωστόσο, αν πρώτα βουρτσιστείτε και έπειτα κάνετε ένα κρύο ντους, εφαρμόζοντας στη συνέχεια μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας.

{{kgq8IoIyq3}}

Για να είναι αποτελεσματική αυτή η λύση κατά της κυτταρίτιδας, μην ξεχνάτε να ακολουθείτε μια σωστή  διατροφή και  να επιδίδεστε σε καρδιαγγειακή δραστηριότητα μέτριας έντασης σε τακτική βάση.

HashTags : #ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ