Οι οντισιόνς του X-Factor 2019 έχουν ξεκινήσει για τα καλά και έχουμε δει διάφορους ταλαντούχους ανθρώπους και μη να προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση στον διαγωνισμό. Έτσι, έγινε και με μία 32χρονη κοπέλα, που φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στους κριτές του σόου!

Η 32χρονη Ανδριάνα Μπακογιάννη ασχολείται με την μαιευτική φροντίδα και, όπως υποστήριξε η ίδια, το τραγούδι είναι έκφραση ψυχής και όταν τραγουδά αισθάνεται γαλήνη και ηρεμεί. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα δεν είπε σε κανέναν δικό της άνθρωπο ότι θα πήγαινε στις οντισιόν του X-Factor 2019. Κι αυτό, γιατί ήθελε να τους κάνει έκπληξη πιστεύοντας ότι θα τα πάει τέλεια.

Η Ανδριάνα επέλεξε να πει το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Γιατί υπάρχει ζωή». Όμως, δεν άρεσε καθόλου στους κριτές και συγκέντρωσε 4 «όχι».

Τα σχόλια των κριτών ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά και καυστικά. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους της είπε:

«Όταν τραγουδάς στο αμάξι, να είσαι μόνη σου και να έχεις κλειστά τα παράθυρα.»

Ενώ, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αστειευόμενος της είπε πως ακούγοντάς την ήθελε να πάρει τηλέφωνο τον Φοίβο και να του πει να μην ανησυχεί καθώς δεν έγραψε το τραγούδι με αυτές τις νότες. Κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τη διαγωνιζόμενη. Η απάντηση της στο σχόλιο αυτό ήταν η εξής:

«Γνώμη σου! Εγώ θέλω να ακούσω και τους άλλους κριτές.»


HashTags : #X-FACTOR