Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι παντρεμένοι για περισσότερο από ένα χρόνο με πολιτικό γάμο που είχε τελεσθεί στη Νέα Υόρκη. Όμως τώρα το ζευγάρι ενώθηκε ξανά στις 30 Σεπτεμβρίου στη Νότια Καρολίνα ,τελώντας αυτή τη φορά το θρησκευτικό τους γάμο. Μια εβδομάδα μετά, ο Justin και η Hailey Bieber ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφικό υλικό από τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Στη πρώτη ανάρτηση, βλέπουμε την Hailey να ποζάρει από μακριά στην αγκαλιά του Justin ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι το μακρύ πέπλο του νυφικού της στο οποίο γράφει πάνω «Till Death do us apart», δηλαδή, «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Justin & Hailey Bieber

Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία φορώντας το παραμυθένιο νυφικό της, ευχαριστώντας τον σχεδιαστή Virgil Abloh, γράφοντας,  «Σε ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα αυτό που είχα φανταστεί και δημιούργησες το φόρεμα των ονείρων μου. Εσύ και η ομάδα σου είστε φανταστικοί και είμαι ευγνώμων που φόρεσα την όμορφη δημιουργία σας».

Justin & Hailey Bieber


Justin & Hailey Bieber

Στην τελευταία ανάρτηση της, η Hailey μοιράζεται μάλιστα και μια φωτογραφία που έχει τα χέρια της ενωμένα με αυτά του Justin ενώ διακρίνονται ξεκάθαρα τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια της αλλά και το ρόλοι Audemars Piguet, αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων που ο Justin έκανε δώρο στον εαυτό του για αυτή τη τόσο ξεχωριστή μέρα.

Justin & Hailey Bieber

HashTags : #JUSTIN BIEBER , #HAILEY BALDWIN , #ΓΑΜΟΣ