Η λαμπερή παρουσιάστρια ως πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, έκανε τη συμβολική φωταγώγηση του Ηρωδείου στα χρώματα του γνωστού pink ribbon και φυσικά μίλησε στους δημοσιογράφους!

Η Ελένη αρχικά αναφέρθηκε στο instagram, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει: «To Instagram είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο που σε παρακολουθεί. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό μου κομμάτι. Άλλο η εκπομπή και εγώ και άλλο εγώ και η ζωή μου. Story δεν έχω μάθει ακόμη να ανεβάζω, μου το έχουν δείξει 500 φορές.»!

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα με σκίσιμο μπροστά και το συνδύασε με μπορντό δερμάτινες μπότες.

Μενεγάκη: στην ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου για την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Μενεγάκη: στην ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου για την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Η ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου «ντύθηκε» μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία με συμβολικό εισιτήριο 10€, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η μουσικός και ερμηνεύτρια Κατερίνα Πολέμη και οι εξαιρετικά ταλαντούχες Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου, τραγούδησαν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.


HashTags : #ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ , #ΗΡΩΔΕΙΟ , #ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ