Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Μπότση, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ευχάριστο νέο ξάφνιασε τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς η δημοφιλής ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της διασημότητας, αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής της. Μάλιστα, αυτός ήταν κι ο λόγος που είχε αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Πέτα τη φριτέζα».

Η Τζένη Μπότση, θέλησε να ζήσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της πολύ ήρεμα, δίπλα σε δικούς της ανθρώπους. Ο σύντροφος της ηθοποιού βρισκόταν φυσικά στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην ιστοσελίδα asist.gr. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, για τον λόγο που την κράτησε κρυφή, καθώς και για τα μεγάλα ψέματα που λένε στις γυναίκες για αυτή την εμπειρία, όπως υποστηρίζει.

Τζένη Μπότση: Γιατί κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τζένης Μπότση

«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία», δήλωσε η Τζένη Μπότση και συνέχισε:

«Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

HashTags : #ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ , #ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ