Η πρώτη κυρία αυτή τη φορά φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε προσδοκία στα ρούχα που επέλεξε να φορέσει, αφού ξόδεψε πάνω από 22.000 λίρες. Η ίδια, άλλωστε έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για τις καταπληκτικές της εμφανίσεις, αλλά και για το γούστο της και όπως ήταν φυσικό, πραγματοποίησε για μία ακόμη φορά μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη σύνοδο κορυφής, που ήταν αντάξια της περιστάσεως. Μάλιστα, τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει τη δεύτερη μέρα της συνόδου, κόστισαν 22,398 λίρες.

Την Κυριακή, επέλεξε να φορέσει ένα total white σύνολο, κατά τη συνάντησή της με τις συζύγους των ηγετών της G7. Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα βαμβακερό φόρεμα σχεδιασμένο από τον Calvin Klein, για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες, ότι σχεδιάστηκε πριν από δύο σεζόν. Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστό, πόσο ακριβώς κόστισε το φόρεμα, ωστόσο παρόμοια φορέματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο κοστίζουν περίπου, 320 λίρες. Επέλεξε, επίσης, να συνδυάσει το φόρεμά της με ίσια παπούτσια, Christian Louboutin, που κοστίζουν 445 λίρες.

Μελάνια Τραμπ: ξόδεψε πάνω από 22.000 λίρες για μία εμφάνιση στη σύνοδο κορυφής της G7

Η λευκή τσάντα που κρατούσε ήταν της γαλλικής μάρκας, Hermes, και οι φαν μπορούν να βρουν το ίδιο μοντέλο που λέγεται «Kelly» στην τιμή των 19.693 λιρών. Δεδομένου, ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι από την προηγούμενη σεζόν, όποιος θέλει να το αποκτήσει θα πρέπει να δώσει μία προκαταβολή των 9,846 λιρών, για να το λάβει μέσα στους επόμενους μήνες.

Εκείνη την ημέρα, η Μελάνια Τραμπ προτίμησε ένα απαλό και φυσικό μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς κυματιστά. Την ίδια ημέρα, συνόδευσε τον Ντόναλντ Τραμπ σε δείπνο, καθώς φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα που ήταν μία δημιουργία του Alexander McQueen. Η πρώτη κυρία αποφάσισε να αφήσει κάτω τα μαλλιά της, βάζοντας την φράτζα της προς τη μία πλευρά, για να αναδείξει το πρόσωπό της. Το κατακόκκινο midi φόρεμά της, πωλείται για 2375 δολάρια, δηλαδή για 1941 λίρες.

Μελάνια Τραμπ: ξόδεψε πάνω από 22.000 λίρες για μία εμφάνιση στη σύνοδο κορυφής της G7

HashTags : #ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ